Våra förmåner

Som medarbetare hos oss kan vi erbjuda dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter, en möjlighet att göra samhällsnytta och är samtidigt en spännande arbetsplats.

Vi har dessutom fördelaktiga förmåner.

Upp till sju veckors semester

Du har rätt till 28-35 dagar semester beroende på din ålder. Redan första året i statlig anställning har du rätt till betald semester.

Företagshälsovård

Du har tillgång till företagshälsovård som är ett komplement till den allmänna sjukvården. Det innebär att du kan få möjlighet att kontakta vår leverantör av företagshälsovård när det gäller arbetsrelaterad sjukvård.

Friskvårdsbidrag

En god hälsa är en av nycklarna till att du mår bra och presterar bra i ditt arbete. Som anställd inom Jordbruksverket får du ett friskvårdsbidrag varje år som du kan använda till exempelvis jympa, simning, styrketräning, bowling, kampsporter, klättring, motionsdans, massage, kostrådgivning och fotvård.

Försäkringar

Som statligt anställd är du livförsäkrad, försäkrad vid personskada samt vid tjänsteresor. Försäkringen gäller även när du t.ex. har semester eller är sjuk.

Bra villkor för föräldrar

Vi vill göra det möjligt för dig som förälder att hitta en bra balans mellan arbetslivet och familjelivet. Därför erbjuder vi bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Biobiljetter

Alla anställda har möjligheten att köpa rabatterade biobiljetter.

Kontakta oss

Har du frågor om oss som arbetsgivare eller våra lediga tjänster är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.