Karlskrona

Nå oss dygnet runt -året om!

Telefon
Öppettider

Vardagar 8.00–16.30,

tisdagar till 19.00

Adress

Afvelsgärde 6

371 63 Lyckeby

Din veterinär i Karlskrona - dygnet runt, året om!

Välkommen till oss på veterinärmottagningen i Lyckeby/Karlskrona. I våra lokaler tar vi emot smådjur och häst. I fält har vi ambulerande verksamhet för lantbrukets djur och häst. Vi som arbetar här gör vårt yttersta för att ta hand om dig och ditt djur på bästa sätt. Vi har beredskap för akuta sjukdomsfall dygnet runt, året om!

På smådjursmottagningen

I receptionen möter du någon av våra assistenter som tar emot dig och registrera din ankomst. Så snart som möjligt tar vi sedan med dig och ditt djur in på ett undersökningsrum.

På operationsavdelningen

Om ditt djur ska opereras lämnar du ditt djur hos oss på morgonen. Du får då träffa den veterinär som ska operera. Efter ingreppet får patienten vakna i lugn och ro och på eftermiddagen är det sedan hemgång.

Att tänka på när du kommer till oss

Om du kommer med ett djur som kan vara drabbat av något smittsamt som till exempel snuva, hosta, klåda och diarré är vi tacksamma om du lämnar kvar djuret i bilen eller utanför och kommer in och anmäler dig. Du kommer sedan att visas in direkt på ett undersökningsrum, så att övriga väntande patienter inte utsätts för någon eventuell smittorisk