Sommarjobb

Är du intresserad av att arbeta hos Distriktsveterinärerna i sommar som veterinär eller tf. veterinär?

Nu är sommaren snart här och du har fortfarande möjlighet att få utvecklas tillsammans med oss i sommar. Våra mottagningar finns runt om i hela Sverige. Perioden för våra sommartjänster är juni till augusti med tillträde enligt överenskommelse. Vissa lokala avvikelser kan förekomma.

Nedan kan du se samtliga mottagningar som vill att just du kommer till dem i sommar. För att ansöka mailar du din ansökan och anger vilken mottagning du är intresserad av till dvpersonal@jordbruksverket.se

Välkommen att söka redan idag!

Sommarbonus

Nu har du möjlighet att både utveckla din veterinära kompetens i sommar och få en sommarbonus om du tjänstgör på någon av våra utvalda mottagningar i sommar. Vill du läsa mer om vad detta innebär?

Klicka här!

Arvidsjaur
Vi i Arvidsjaur söker 1 veterinär under sommaren. Mottagningen är centralt belägen och modernt utrustad. Vill du läsa med om Arvidsjaur? Gå gärna in på kommunens hemsida www.arvidsjaur.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Klinikchef: Jonna Forsén.

Bergslagen/Hallsberg

Vi i Bergslagen och Hallsberg söker fyra veterinärer till Bergslagen och tre veterinärer till Hallsberg. Vi har ett vikarierum på mottagningen som står till förfogande till den som först anmäler intresse. Rum och stugor runtom brukar det vara gott om. Vi har en väl utvecklad smådjursmottagning. Klinikchef: Hannah Uppström.

Bollnäs/Söderhamn
Bollnäs/Söderhamn söker  en veterinär samt en djurvårdare. Det är meriterande om du är djurvårdare med utökad behörighet. Vi har en nybyggd mottagning som har en stor tonvikt mot smådjursverksamhet. Klinikchef: Anna-Carin Sjöberg.

Borensberg
Borensberg söker en veterinär under sommaren. Borensberg är en modern smådjursmottagning med utrustning såsom röntgen, UL och gasnarkos. Vi har också en del nöt och häst. Vi välkomnar dig som vill prova på det roliga och stimulerande arbetet som distriktsveterinär. Klinikchef: Carina Söderlund

Eskilstuna
Vi i Eskilstuna söker en veterinär under sommaren, gärna med start från april. Vi har en praktik med mycket smådjur, det finns blodanalysutrustning, digital röntgen och ultraljud. Även häst och nöt kommer man att stöta på. Eventuellt kan vi förmedla kontakt gällande boende. Klinikchef: Helena Sixtensdotter Sandberg.

Flen
Flen söker en veterinär gärna med start från april. Det finns övernattningsrum på mottagningen. Vi i Flen har en trevlig mottagning med blandad praktik, lika delar smådjur, häst och nöt! Klinikchef: Helena Sixtensdotter Sandberg. 

Forsheda
Vi i Forsheda söker en till två veterinärer som vill komma arbeta hos oss, gärna från och med maj. Vi har en trevlig, blandad klinik mitt i underbara Småland. Klinikchef: Kristina Sjöberg.

Frändefors
Till sommaren söker vi en djurvårdare, gärna med utökad kompentens. 6 v vikariat. Klinikchef: Lena Hallqvist

Gamleby
Gamleby söker en veterinär med smådjursintresse men som också arbetar med häst och lantbrukets djur. Möjlighet finns att enbart arbeta med smådjur. Vår viktigaste målsättning är att skapa en arbetsplats där alla trivs på jobbet och därigenom får de rätta förutsättningarna att göra ett bra jobb. Klinikchef: Lena Jakobsson.

Gotland
Vi på Gotland söker fem veterinärer varav två enbart kommer arbeta med smådjur samt två duktiga djurvårdare, gärna med utökad nivå/djursjukskötare. Du har möjlighet att jobba till mitten av september. Vill du kombinera sommarliv med en snabb utvecklingskurva, då är Gotland ett bra alternativ. Vi har både ett stort antal fall men också en stor bredd tack vare vårt öläge! Klinikchef: Ninna Sjö.

Gällivare
Gällivare söker två veterinärer till verksamheten i sommar. Mottagningen har ett vikarierum. Klinikchef: Petra Wadlund Lindh

Gävle
Gävle söker två veterinärer under sommaren. Vi har en blandad praktik med avancerad utrustning. Varmt välkommen att bli en del av vårt team! Klinikchef: Hanna Björk.

Hallsberg/Bergslagen
Vi i Bergslagen och Hallsberg söker två veterinärer till Bergslagen och tre veterinärer till Hallsberg. Vi har ett vikarierum på mottagningen som står till förfogande till den som först anmäler intresse. Rum och stugor runtom brukar det vara gott om. Vi har en väl utvecklad smådjursmottagning. Klinikchef: Hannah Uppström.

Halmstad
Halmstad söker en veterinär som vill arbeta på en modern mottagning med trevliga medarbetare. Halmstad är en stad som ger dig möjlighet att utvecklas som veterinär och uppleva sommaren på en vacker med närhet till havet. Klinikchef: Peter Jacobsson.

Hudiksvall
Vi söker en veterinär till vår blandade praktik. I Hudiksvall har vi en växande Distriktsveterinärmottagning med både stordjurs- och smådjursverksamhet. Här finns bra boendemöjligheter. Klinikchef: Anna-Carin Sjöberg.

Högsäter
Vi söker en veterinär till vår välutrustade smådjursmottagning med digital röntgen, ultraljud och labb samt fältverksamhet på ffa häst och nöt. Vi hoppas att just du vill spendera sommaren i Dalsland! Klinikchef: Hanna Strutz.

Karlshamn
Karlshamn söker en veterinär för perioden. Vi har en blandad praktik med ambulant verksamhet för lantbrukets djur och häst och en välutrustad smådjursmottagning. Vår klinik är belägen i centrala Karlshamn som ligger nära Blekinge skärgård, hit tar det endast 2,5 timme med bil från Köpenhamn. Klinikchef: Carlos Kallay

Kiruna
Kiruna söker en djursjukskötare alternativt djurvårdare, gärna med utökad behörighet. Vill du läsa mer om vad Kiruna har att erbjuda dig? Klinikchef: Petra Wadlund Lindh

Klippan/Röstånga
Vi i Klippan/Röstånga söker en veterinär. Vi har en ambulant verksamhet för lantbrukets djur och häst, vi har även mottagning för smådjur i såväl Klippan som Röstånga. Båda mottagningarna har nyrenoverade lokaler för mottagning av smådjur. Klinikchef: Peter Jacobsson

Kristianstad
Kristianstad söker en veterinär under perioden mitten av juni till mitten augusti eller enligt överenskommelse. Vi kommer då precis ha flyttat till nya lokaler med ett mycket exponerat läge. Välkommen till vårt team denna sommar! Klinikchef: Carlos Kallay

Kristinehamn
Kristinehamn söker en veterinär och en djurvårdare. Vi kan tillhandahålla ett vikarierum. Mottagningen är i största hand en stordjurspraktik, vi behandlar även smådjur. Klinikchef: Börje Adolfsson 

Kungsbacka 
Kungsbacka söker en veterinär för sommarperioden. Vi som arbetar i Kungsbacka arbetar främst med häst, hundar och katter men även lantbrukets djur. Vi ser fram emot att få arbeta med dig i sommar! Klinikchef: Karolina Dahlqvist

Lycksele
Lycksele söker en veterinär under perioden gärna till och med september. Vi behandlar mestadels smådjur men det förekommer även häst och lantbrukets djur. Vill du spendera sommaren i vackra Norrland är du varmt välkommen till oss! Klinikchef: Jonna Forsén.

Mora
Mora söker en veterinär, vi har en blandad mottagning med stor andel smådjur. Ett vikarierum finns på mottagningen eller så hjälper vi till att söka efter boende i närheten. Distriktet har en trevlig mottagning ,med god stämning och hjälpsamma kollegor. Välkommen till en sommar i Dalarna invid Siljan. Klinikchef: Åsa Sparr.

Piteå/Älvsbyn
Vi söker en veterinärer och en djursjukskötare alt. djurvårdare. Distriktsveterinärerna i Piteå och Älvsbyn utgör den så kallade södra fyrkanten. Här arbetar vi i huvudsak med hästar, lantbrukets djur och enklare smådjursfall. Läs gärna med här!PDF Klinikchef: Linda Callenberg.

Rimbo (Norra Stockholms län)

På grund av sjukdom söker vi en vikarie på heltid med tillträde snarast och varaktighet minst under sommaren (augusti ut). Du är legitimerad eller TF-veterinär. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper för att passa in i gruppen. Givetvis får du bra introduktion av kollegorna. Arbetet kräver att man kan arbeta effektivt och är bra på att prioritera. Vi behöver någon med goda kunskaper och intresse för häst samt goda grundläggande kunskaper gällande smådjur och produktionsdjur.

Det kan finnas möjlighet till fortsatt jobb på hel/deltid även under hösten.Vid intresse och/eller frågor - kontakta klinikchef Liza Engqvist (liza.engqvist@dv.sjv.se, telefon: 010-122 88 44).

Sollefteå
Sollefteå söker två veterinärer, gärna till mitten av september. Vi har en välutrustad, trevlig mottagning både för smådjur och lantbrukets djur. Klinikchef: Gudrun Håkansson

Sundsvall
Vi söker två veterinärer under perioden gärna till och med september. Du som är veterinär har främst intresse för häst och smådjur. Varmt välkommen till vårt team! Klinikchef: Marlene Wiklander

Sunne
Vi i Sunne söker en veterinär till mottagningen som till sommaren kommer befinns sig i helt nya lokaler. Här har du möjlighet att få vara med i starten av något nytt! Klinikchef: Börje Adolfsson 

Säffle
Säffle söker en veterinär under perioden. Hos oss har du möjlighet att arbeta med alla djurslag då distriktet har en blandad praktik. Klinikchef: Börje Adolfsson 

Valdermarsvik
Vi i Valdermarsvik söker en veterinär till vår mottagning där du kan få arbeta både i fält och i bra lokaler med smådjur.Valdemarsvik är en underbar sommaridyll med trevliga, glada arbetskamrater! Klinikchef: Isabell Tallberg.

Vilhelmina
Vilhelmina söker en veterinär för perioden. I distriktet finns gott om hundar och andra sällskapsdjur, en ständigt ökande hästpopulation och även några lantbruk som efterfrågar veterinär service. Vikarierum finns på mottagningen. Klinikchef: Jonna Forsén.

Vimmerby
Vi söker en veterinär, gärna med utökad behörighet. Du bör vara smådjurintresserad men som också arbetar med häst och lantbrukets djur. Möjlighet finns att enbart arbeta med smådjur. Vår viktigaste målsättning är att skapa en arbetsplats där alla trivs på jobbet och därigenom får de rätta förutsättningarna att göra ett bra jobb. Klinikchef: Lena Jakobsson.

Vårgårda
Vårgårda söker en veterinär för perioden. Vi har en modern mottagning med fokus på häst och smådjur. Vi befinner oss i nyrenoverade lokaler på anrika Wårgårda herrgård. Lantligt boende på cykelavstånd kan förmedlas. Klinikchef: David Köster.

Vännäs/Skellefteå
Till sommaren söker vi veterinärer till våra mottagningar i Vännäs och Skellefteå med inriktning smådjur. Klinikchef: Monica Ågren

Väderstad
Vi i Väderstad söker en veterinär till sommaren. Vi har nya fräscha lokaler, bra utrustning och givetvis trevliga kollegor! Vi har till största delen smådjur men även både nöt och häst. Klinikchef: Carina Söderlund

Älvsbyn/Piteå
Vi söker två veterinärer och en djursjukskötare alt. djurvårdare. Distriktsveterinärerna i Piteå och Älvsbyn utgör den så kallade södra fyrkanten. Här arbetar vi i huvudsak med hästar, lantbrukets djur och enklare smådjursfall.  Klinikchef: Petra Wadlund Lindh.

Örnsköldsvik
Örnsköldsvik söker 2-3 veterinärer under perioden gärna tidigare än juni och till och med september. Mottagningen har mycket moderna och trevliga lokaler. Välkommen till vårt team där du verkligen har möjlighet att utvecklas! Klinikchef: Marlene Wiklander.